lauantai 1. huhtikuuta 2017

Kokkola CityRun 2017: part 2

Tämän viikon juoksutreeneiksi on tullut alkuviikon 5 km ja tämän päivän 10 km TakomoRunners-lenkki, joka seurasi suunnilleen tulevaa Kokkola CityRunin reittiä. Laitoin toiveikkaasti aamulla aurinkorasvaa, ja about puoli tuntia ennen lenkin alkua alkoi tulla lunta: mutta meitähän ei pieni kelimuutos hidasta tahi pysäytä!

Lenkki meni hyvin, ja hitaasti, mutta vauhdillapa ei juuri ole väliä: plus etten tunne mitään häpeää siitä, että pyysin hidastamaan vauhtia kun sykkeet alkoi kohota! Kamalaa treenikiriä en siis aio ottaa, vaan pohjakunnolla mennään. Nämä hurjat 15 km + muutama hassu mattokilometri ovatkin ainoaa "treeniä", joka on keskittynyt nimenomaan näihin juoksukuvioihin.

Juteltiin vähän lenkin aikana tavoitteista, ja ihailen suunnattomasti muiden kykyä suhtautua omiin puolikkaan tavoitteisiinsa rennosti: "eeeei ole mitään aikatavoitetta, jos tuntuu, että jaksaa nopeampaa, niin sitten juoksen nopeampaa, muttei muuten". Itsellähän se menisi niin päin, että ensin monta kuukautta etukäteen päätetään vauhti, ja jos siihen ei kyetä, angstaan kuukauden ja sitten lopetan vuodeksi koko touhun, enkä edes liioittele kuin hiukan. 😁 

Mielenkiintoisesti poden tänään lenkinjälkeistä huonoa oloa. Tuntuu, että vatsa kuplii todella pahasti ja selkä, joka on nyt muutaman päivän ollut kiukkuinen ja juminen, tuntuu puristavan niin kamalasti, että kohta oksennan. Keksispä mistä tämmöinen johtuu! Eiköhän tuo kohta hellitä.

No mutta kuitenkin. Jeee, Kokkola CityRuniin on enää muutama viikko! Onpa hauskaa juosta pitkästä aikaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti